DOMOTICA

Bedien uw huis met één druk op de knop

cq5dam.web.1280.1280

Bij Beselec zijn we in staat om hoogwaardige domoticasystemen voor uw huis te leveren. Onze ultramoderne systemen zullen de hele sfeer van uw huis veranderen. Onze domoticasystemen kunnen worden gewijzigd door aanraakschermen, draadloze afstandsbedieningen en zelfs door smartphones. Als u op zoek bent naar een domoticasysteem dat alles kan regelen, van licht, muziek, televisie, telefonie, games, klimaat en beveiliging, dan bent u op de juiste plaats bij Beselec. 

WAT KAN BEDIEND WORDEN?

VERLICHTING

De verlichting wordt aangestuurd via een centraal bedieningspaneel of via individuele aanraakplaten in elke kamer. Dit kunnen lampen zijn die van kleur veranderen, maar ook dimmers en schakelaars die gevoelig zijn voor beweging en tijdverlichting.

TEMPERATUUR

Met onze domoticasystemen kunt u de temperatuur van uw huis regelen met behulp van een afstandsbediening of smartphone. Er zijn natuurlijk ook regeling met voorinstellingen. Dit kan toegepast worden op enkele gebieden of uw volledige huis.

ENTERTAINMENT & GELUID

Beheer het geluid van uw huis, of het nu komt van een uitzending, cd, dvd, smartphone of elke andere vorm. Elke kamer kan een eigen geluidssfeer hebben, allemaal toegankelijk via uw domoticasysteem.

BEVEILIGING & CAMERA

Door het gebruik van onze systemen kunt u de beveiliging van uw hele huis regelen. Cameratoezicht, sloten op buitendeuren, automatische poorten of verlichting kunnen allemaal met één klik worden aangepast. Op deze manier bent u altijd gerust, ook wanneer u uw huis achterlaat.